Shortsit olivat työnantajalle liian paljastavat – mies palasi töihin mekossa!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Briteissä nautitaan parhaillaan lämpöaallosta. Parikymppinen Joey Barge puki kuumaan ilmaan sopivat shortsit ja lähti töihin. Pomo ei pitänyt miehen siistiä ja lyhytpunttista asuvalintaa sopivana, vaan lähetti Bargen kotiin kesken työpäivän.

Joey Bargen toimiston lämpötila saattaa nousta jopa 24 celsiusasteeseen. Miehen asiallinen asuvalinta ei kuitenkaan ollut työpaikan johtajan mukaan säännönmukainen ja hän lähetti miehen kotiin. Barge ei ymmärtänyt, miksi naiset saavat pukeutua samassa toimistossa mekkoon tai hameeseen, mutta miehet eivät saa pitää polven päälle ylettyviä shortseja.

Seuraavana päivänä pinkissä mekossa työpaikalleen saapunut Barge odotti saavansa jälleen pyynnön kotiin lähtemisestä. Sen sijaan pomot huomauttivat miehen mekon olleen turhan räikeän värinen. Barge teki työpäivänsä puhelinkeskuksen hoitajana kunniallisesti mekko päällään.

Miehen protestin ansiosta toimistoon on nyt asetettu uudenlaiset pukeutumissäännöt, jotka mahdollistavat miespuolisten työntekijöiden pukeutuvan mustiin, tummansinisiin tai beigeihin shortseihin, Daily Mail uutisoi. Brittiläiset ammattiliitot yrittävät ajaa läpi lakia, jonka mukaan työntekijät voivat lähteä kotiin, mikäli työpaikkojen lämpötila nousee yli 30 celsiusasteeseen.