Sika tappoi maanviljelijän – puri irti sukuelimen ja kolme sormea

Ohhoh! · Tim Isokivi

Siat saattavat vaikuttaa leppoisilta ja harmittomilta eläimiltä, mutta suututtaa niitä ei kannata. Tämän sai oppia kantapään kautta meksikolainen maanviljelijä. Mies oli haastanut eläimensä tappeluun, ja menettänyt sen seurauksena peniksensä, kolme sormea ja lopulta henkensä.

San Lucas Ojitlanin kylässä asuva 60-vuotias Miguel Anaya Pablo oli palanut kotiinsa humalaisen illan päätteeksi. Mies oli alkanut käyttäytymään aggressiivisesti sikaansa kohde, hyppien eläintä kohti ja kaataen sen maahan.

Raivostunut sika oli vuorostaan käynyt Pablon kimppuun. Eläin puri irti omistajansa peniksen ja kolme sormea hänen oikeasta kädestään. Myöhemmin paikalle ilmaantuneet naapurit soittivat paikalle ambulanssin, ja Pablo onnistuttiin toimitettamaan sairaalaan.

Eläimen aiheuttamat vammat olivat kuitenkin ehtineet tulehtua pahasti. Pablo menehtyi jonkin aikaa sairaalaan pääsyn jälkeen. Metro-lehden mukaan tarkka kuolinsyy tulee paljastumaan kuitenkin vasta ruumiinavauksessa.