Koira ei halunnut lähteä uimarannalta – kiukutteli omistajilleen kunnolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet vanhemmat tietävät hyvin miten hankalaa pikkulapsia voi olla saada lähtemään kotiin esimerkiksi uimarannalta, huvipuistosta tai leikkikentiltä. Nyt videolla nähdään samanlainen taistelu, jonka koiran omistaja joutuu käymään koiransa kanssa.

YouTube-videolla nähdään hauska tilanne, jossa Ninja-niminen koira rakastaa rannalla leikkimistä. Se nauttii rantahiekalla juoksemisesta ja uimisesta niin paljon, että sitä ei ole saada lähtemään rannalta kotiin. Omistaja joutui käymään koiran kanssa oikeaa tahtojen taistoa yrittäessään saada koiraa suostuteltua kotiin.

Koira ilmaisee haukkumisellaan ja vinkumisellaan hyvin selkeästi omistajilleen, että se ei ole vielä valmis lähtemään kotiin. Koira tulee aina välillä omistajiensa luokse, mutta juoksee kuitenkin nopeasti takaisin rannalle ollessaan vastahakoinen kotiin lähtemisen suhteen.