Lapset pelästyttivät isänsä isänpäivänä – hulvaton videokooste

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Televisiojuontaja Jimmy Kimmel on tunnettu siitä, että hän pyytää aina toisinaan katsojia lähettämään hauskoja kotivideoita ohjelmaansa, jossa niistä näytetään huvittava kooste. Nyt Kimmel pyysi katsojia isänpäivän kunniaksi pelästyttämään isänsä ja kuvaamaan tilanteen videolle.

Jimmy Kimmel pyysi katsojiaan kuvaamaan videolle tilanteen, jossa he hiippailevat isänsä viereen ja yllättävät miehet huutamalla kovalla äänellä heidän korvaansa: ”Rakastan sinua isä!”. Nyt tilanteet on koostettu yhteen ja perheenisien hauskat reaktiot eivät voi olla naurattamatta.

Lapset onnistuivat pelästyttämään pahaa-aavistamattomat isänsä todella hyvin kesken unien ja jopa vessassa asioinnin. Miehet karjuivat, hyppelehtivät sivuun, kaatuilivat ja antoivat lasten kuulla kunniansa pelästyessään niin paljon lasten yllättävää huutamista.