Niksistä viraalihitti: Näin testaat kynsilakkaa kynsisalongissa!

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni nainen kokee suurta valinnan vaikeutta mennessään kynsisalonkiin ottamaan uudet geelikynnet. Kynsiteknikoilla on yleensä todella uskomaton määrä erilaisia värejä ja glittereitä, joista asiakas pääsee valitsemaan uudet värit kynsiinsä. Monille näin suuri valinnan vapaus tuottaa ongelmia.

Valintaa on vaikeaa tehdä siksi, että kynsilakan värin sopimista itselle ei voi juuri tietää kuin kokeilemalla. Kynsien väriin ja tyyliin täytyy pystyä sitoutumaan viikkojen ajaksi, minkä vuoksi eräs Emma-niminen nuori nainen päätti julkaista Twitterissä hänen nerokkaan vinkkinsä muiden naisten avuksi.

Emma julkaisi Twitterissä kolme havainnollistavaa kuvaa, joiden ohjeita seuraamalla naiset voivat testata uutta kynsilakkaa sormiinsa. Emma näyttää kuvien avulla miten kynsilakkamuoteista otetaan kuva, joka leikataan kynnen äärirajoja seuraamalla. Tämän jälkeen kuva tallennetaan emojiksi, jolloin sen voi asetella omaan kädestä otettuun kuvaan oikeiden kynsien päälle.