Seksihoroskooppi: Tällainen sinä olet sängyssä!

Lifestyle Terveys · Terhi Piiroinen

Tähdistä ennustamista kutsutaan astrologiaksi, jonka mukaan taivaankappaleet määrittelevät maailman tapahtumia, ihmisten luonteenpiirteitä ja kohtaloita. Viihdeteollisuuden piirissä puhutaan usein aurinkomerkkien astrologiasta, eli horoskoopeista. Tällöin eläinradan merkit määrittelevät ihmisen syntymäkartan Auringon, Kuun ja planeettojen sijainnin mukaan.

Popsugar on nyt koonnut eläinradan merkit suureen seksihoroskooppiin. Osa ihmisistä tuntee selittämätöntä vetovoimaa tietyn horoskooppimerkin edustajia kohtaan, ja jotkut voivat uskoa seksuaalisen kipinöinnin johtuvat henkilöiden tietynlaisesta syntymäkartasta. Alle on listattu eri horoskooppimerkkien tyypillisiä käyttäytymismalleja seksissä ja parhaiten sänkykavereiksi sopivien horoskooppimerkkien edustajat.

Oinas harrastaa seksiä vakuuttavasti ja voimakkaasti. Hän haluaa valloittaa kumppaninsa sängyssä ja suostuu harvoin alistettavaksi. Oinaat vaativat välitöntä tyydytystä ilman turhanpäivisiä tunnepuolen pelejä. Parhaat seksikumppanit: Leijona, Vaaka, Kaksoset ja Skorpioni.

Härkä haluaa käyttää seksissä kaikkia aistejaan. He nauttivat seksuaalisen kiihottuneisuuden virittelemisestä esimerkiksi äänten, tuoksujen ja kosketusten avulla. Härät eivät kuluta energiaansa turhaan, joten he haluavat harrastaa seksiä vain silloin, kun sitä heille aidosti suodaan. Parhaat seksikumppanit: Skorpioni, Rapu, Neitsyt ja Kauris.

Kaksonen on myös seksin suhteen rento, mukava ja helppo. Merkin edustajat haluavat testata seksiä yllättävissä paikoissa, eivätkä he kaihda tuhmien puhumista. Kaksonen osaa flirttailla ja vietellä kumppaninsa. Hän haluaa pitää seksin avulla hauskaa ja kokeilla uusia asioita. Parhaat seksikumppanit: Oinas, Kaksoset, Jousimies ja Vesimies.

Rapu on luova ja aistikas rakastaja myös sängyssä. Hänen täytyy kuitenkin saada kumppaniltaan täysi luottamus ennen seksin harrastamista, mutta tositoimissa he osaavat tulkita partneriaan äärimmäisen intuitiivisesti. Ravut rakastavat intohimoista rakastelua. Parhaat seksikumppanit: Härkä, Leijona, Kauris ja Kalat.

Leijona luottaa seksuaaliseen vetovoimaansa ja kipinöivään kemiaan. Leijonat ovat tunnettuja heidän vahvasta vietistään ja siitä, että rakastavat nautintoja. Leijona on sängyssä intohimoinen ja huomaavainen, mutta haluaa myös kehuja taidoistaan. Leijona nauttii viettelemisestä. Parhaat seksikumppanit: Skorpioni, Oinas, Jousimies ja Leijona.

Neitsyt omaa erittäin korkean seksuaalisen energiatason, jossa kosketellaan paljon. He kiihottuvat kaikenlaisesta esileikistä, olipa kyseessä hierontaa tai hellyyttä. Neitsyt nauttii erityisesti välittävästä, toimivasta ja rehellisestä rakastelusta, joka tuottaa runsaasti nautintoa. Parhaat seksikumppanit: Härkä, Vaaka, Kalat ja Kauris.

Vaaka on yksi eläinradan hienostuneimmista merkeistä ja he suosivat seksissä henkistä stimulaatiota ja sanallista esileikkiä. Vaa’at rakastavat flirttailemista ja seksuaalisen ympäristön luomista esimerkiksi alusvaatteiden ja musiikin avulla. Parhaat seksikumppanit: Oinas, Kaksonen, Leijona ja Jousimies.

Skorpioni on maineeltaan intohimoinen, kiihkeä ja todella seksuaalinen. Hän tarvitsee seksielämässään paljon vaihtelua, jännitystä ja toimintaa. Skorpionit harrastavat usein myös seksiin liittyviä valtapelejä. Skorpionit on varustettu vahvalla vietillä ja voimakkailla tunteilla. Parhaat seksikumppanit: Härkä, Leijona, Skorpioni ja Kalat.

Jousimies on viehättävä, huomaavainen ja tunteikas sekstailija, joka hakee osuvaa kumppania aktiivisesti. He saattavat kyllästyä tavalliseen seksielämään, joten spontaani toiminta on tyypillistä heidän makuuhuoneessaan. Jousimies on seikkailunhaluinen ja äärimmäisen flirttaileva. Parhaat seksikumppanit: Leijona, Oinas, Kaksonen ja Vesimies.

Kauris on yksi kaikista seksuaalisimmista horoskooppimerkeistä, mutta puhtaan intohimon lisäksi he janoavat aistikkuutta. He eivät tarvitse erikoisia temppuja kiihottuneisuuden nostattamiseen. Kauris ei välitä julkisista hellyydenosoituksista, mutta haluaa olla sängyssä läsnä ja viettelevä. Hän on ylpeä kestävyydestään. Parhaat seksikumppanit: Rapu, Härkä, Kauris ja Neitsyt.

Vesimies on henkinen ja ideaslistinen myös seksin suhteen. Vesimiehet nauttivat siitä, että heitä vietellään, mutta eivät kuitenkaan halua luopua kontrollista kokonaan. Vaikka vesimiehet eivät vaikutakaan kovinkaan seksinjanoisilta, kuohuu heidän pinnan allaan parhaimmillaan innostunut ja mielikuvituksellinen rakastaja. Parhaat seksikumppanit: Kaksonen, Vesimies, Kauris ja Vaaka.

Kalat ovat tunnettuja siitä, että he tulevat toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa. Heillä ei ole vaikeuksia sänkykumppaneiden viettelemisessä. Kalat ovat seksissä romanttisia, aistikkaita ja leikkisiä. Seksiin kuuluu myös runsas mielikuvituksen käyttö, jonka avulla hän lisää mielellään myös kumppaninsa nautintoa. Parhaat seksikumppanit: Skorpioni, Rapu, Neitsyt ja Vaaka.