Emma Watson kesämekossa – saa miesfanien sukat pyörimään jaloissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Emma Watson tunnetaan parhaiten hänen roolistaan Harry Potter -elokuvissa. Taannoin näyttelijätär vastaanotti parhaan näyttelijän palkinnon Kaunotar ja Hirviö -elokuvan Belle-roolisuorituksestaan ja piti ikimuistoisen upean kiitospuheen.

Muuten häntä ei olekaan julkisuudessa viime aikoina juuri nähty. Eilen Watson palasi kuitenkin parrasvaloihin Pariisissa, Ranskassa, jossa hän oli osallistumassa The Circle -elokuvan ensi-iltajuhliin. Emman yllä oli upea kesämekko, joka sai taatusti hänen miespuolisten faniensa sukat pyörimään jaloissa.

27-vuotias Emma Watson painotti edellä mainitussa kiitospuheessaan, että näyttelemisessä on kyse henkilön taidosta samaistua toisen ihmisen tilanteeseen eikä tätä taitoa tulisi täytyä jakaa erikseen miesten ja naisten kategoriaan. Empatiakyky ja mielikuvituksen käyttäminen eivät tiedä Watsonin mukaan rajoja, minkä vuoksi hänen mielestään MTV:n palkinto oli todella merkityksellinen hänelle.

Splash
Splash
Splash
Splash