Retkeilijöille linkkuveitsi grillaukseen – sisältää viisi keittiövälinettä

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Kesä on grillaamisen ja retkeilemisen kulta-aikaa. Nyt jokainen metsäretkillä grillaamisesta haaveileva voi hankkia käyttöönsä linkkuveitsen periaatteella toimivan työkalun, jossa on viisi erilaista keittiövälinettä.

Firebox-verkkokauppa on ottanut myyntiin työkalun, joka soveltuu kaikille grillaamisen ystäville. BBQ Mutli Tool on väline, jossa yhdistyvät paistolasta, paistihaarukka, marinadin levittämiseen soveltuva suti, pullonavaaja ja korkkiruuvi. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu multityökalu menee pieneen tilaan ja sopii siten esimerkiksi festareille tai telttaretkille mukaan otettavaksi.

Linkkuveistä muistuttavan työkalun pituus on 30 senttiä, joten siinä olevat keittiövälineet sopivat suurempienkin pihvien paistamiseen. Kolmekymppiä maksava väline toimitetaan omassa säilytyspussukassa, joka helpottaa työkalun kuljettamista siististi.

Firebox