Viihdesivusto etsii vapaaehtoisia – tienaa kuvaamalla elämääsi nettiin 24/7

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ihmiset ovat valmiita esittelemään elämäänsä enemmän kuin koskaan aiemmin. Sosiaalinen media ja erilaiset videopalvelut tarjoavat tavalliselle henkilölle mahdollisuuden julkaista elämästään materiaalia koko maapallon katsottavaksi. Nyt nettikamerasivusto on lähtenyt mukaan toimintaan.

Kameran edessä esiintyvistä naisistaan tutuksi tullut CamSoda-palvelu on laajentanut otantaansa livestriimauksen pariin. Yhtiö tarjoaa tavallisille ihmisille mahdollisuuden olla oman elämänsä tähti samalla, kun muut voivat seurata hänen tekemisiään nettikameroiden kautta. LiveStream-ohjelma kuvaa ihmisten elämää vuorokauden ympäri.

Yhtiö tarjoaa halukkaille kamerat kotiin sekä hyvittää nettilaskun. Lisäksi kotinsa kuvaamista sallivat henkilöt saavat 200 dollaria palkkaa kuukaudessa. Vaikka emoyhtiö on profiloitunut eroottisen materiaalin julkaisemiseen, ei LiveStream edellytä tekijöiltään alastomuutta tai seksiä. Osa nykyisistä livekameroista on kuitenkin keskittynyt hieman ronskimman sisällön julkaisemiseen.