Youtube-muusikolla on yhteensä 45 soitinta – teki kappaleen kaikilla niistä!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kotistudioiden ansiosta kuka tahansa musiikillisesti lahjakas voi tehdä kokonaisia kappaleita täysin yksin, soittamalla kaikkia soittimia erillisille raidoille. Youtube-muusikko Rob Scallion päätti taannoin viedä tee-se-itse -musisoinnin äärimmäisyyksiin.

Robin kokoelmissa on yhteensä 45 erilaista soitinta. Taannoin hän loi kappaleen, jossa kuullaan niistä jokaista. Tapojensa mukaisesti mies myös soitti jokaista instrumenttia hieman yli neliminuuttisen kappaleen raidoille itse.

Kappaleella kuultavien oittimien joukossa oli muun muassa erilaisia kitaroita, bassoja, sello, balalaika, xylofoni, banjo, kaksikielinen kitara, harmonikka ja theremin. Rob loi kappaleen juhlistaakseen sisällöntuottajien Patreon-varainkeruusivustolla saavuttamansa rajapyykin.