Kelly Rowlandin neuvot tuoreille äideille: ”Vagina voi revetä”

Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Destiny’s Child -tyttöbändistä monille tutuksi tullut Kelly Rowland on laulajamisen ja näyttelemisen lisäksi kirjoittanut myös kirjan. Whoa, Baby! -nimeä kantava kirja on tuoreille äideille suunnattu teos, joka ohjeistaa äitejä synnytyksen jälkeiseen elämään.

Kelly Rowland kirjoitti kirjan sen jälkeen kun hän oli saanut oman poikansa Titanin ja huomannut miten moni asia hänelle tuli uutena. Rowland kertoi SELF Magazine -lehden haastattelussa yllättäviä faktoja, joita moni nainen ei tiedä ennen synnytystä.

Rowlandille uutena asiana oli tullut se, että oma vagina voi revetä synnytyksessä ja sen paraneminen vie aikaa. Myös virtsankarkailu tuli naiselle täysin yllättäen, kun hän oli ystävänsä kanssa nauranut ja huomannut, että hän virtsasi housuihinsa ja joutui lähtemään kotiin.

Rowland kehottaa naisia olemaan vilkuilematta omaan alakertaansa synnytyksen jälkeen, koska vaatii hieman omaa aikaa ennen kuin sitä kannattaa ryhtyä tarkastelemaan. Laulaja rohkaisee uusia äitejä palaamaan seksin pariin mahdollisimman pian sen jälkeen kun he ovat toipuneet synnytyksestä.