Kissa oppi leipomaan – otti videosta mallia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet kissan omistajat ovat voineet huomata, että kissat nauttivat pehmoisten ja usein villaisten alustojen, tyynyjen tai pehmolelujen leipomisesta. Leipomiseksi kutsutaan kissojen tekemää liikettä, jossa ne painavat etutassujaan vuorotellen pehmoiseen alustaan.

Verkossa on hauskoja videoita, joissa kissat leipovat esimerkiksi perheen toista lemmikkiä, jolloin liike muuttuukin nopeasti rentouttavaksi hieronnaksi. Nyt videolla nähdään miten tällainen leipominen on kenties saanut eräällä kissalla alkunsa.

Huvittavalla videolla nähdään miten eräs kissa oppii leipomaan. Omistaja on kuvannut videolle kissaansa, joka on alkanut leipomaan etutassuillaan isoa tyynyä. Tyynyn päälle on asetettu sopivalle korkeudelle tabletti, jossa nainen opastaa miten taikinaa vaivataan oikeaoppisesti.