Nainen oletko rakastunut? Näistä merkeistä tiedät

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Neitokaiset saattavat ihastua helposti jo pelkästään ajatukseen siitä, että heidän vierellään olisi unelmien mies. Toisinaan tuntemukset menevät harhaan, mutta joskus onni potkaisee ja heidän vierellään oleva mies osoittautuu juuri oikeaksi. Mistä tunnistaa rakastuneensa?

Sanotaan, että rakkauden tunnetta ei tarvitse arvuutella. Sen tietää, kun on kiintynyt toiseen ihmiseen tavallista syvällisemällä tasolla. Mikäli mies on jatkuvasti naisen ajatuksissa, voi neitokaisen sanoa pihkaantuneen pahemman kerran. Rakastuneena ei yksinkertaisesti pysty ajattelemaan mitään muuta kuin toista osapuolta.

Nainen nukkuu oikean kumppanin vieressä paremmin kuin yksin. Mies rauhoittaa ja tuo turvaa. Rakastunut nainen ei pysty myöskään hahmoittamaan tulevaisuuttaan ilman poikaystäväänsä. Rakastunut nainen suunnittelee helposti loppuelämänsä ihmisen kanssa, johon on luonut vahvoja tunteita.

Kun nainen on rakastunut, pitää hän kumppaniaan aina ensimmäisenä tukena ja turvana, johon voi ottaa yhteyttä koska tahansa. Oman rakkaan onni saattaa mennä jopa oman hyvinvoinnin edelle. Rakkauteen kuuluvat niin tunnepuolen kuin fyysisen vetovoiman yhteydet. Rakastunut nainen tuntee olevansa kotonaan miehen kanssa missä ja milloin vain.

Aidosti kumppanistaan välittävä neitokainen osaa arvostaa miehensä hyviä ja huonoja puolia. Korviaan myöten rakastunut nainen tekee kaikkensa miehensä hyvinvoinnin ja menestymisen eteen. Jokainen määrittelee rakkautensa omalla uniikilla tavallaan, mutta yhteistä kaikille on aidot ja suuret tunteet, YourTango muistuttaa.