Uljas kotka varasti kalastajan saaliin veneen päältä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Majesteettinen valkopäämerikotka tunnetaan Yhdysvaltojen kansallislintuna. Taannoin eräs kanadalainen kalastaja päätyi lähikohtaamisiin näyttävän lintulajin kanssa, ja ikuisti tilanteen verkossa levinneeksi videoksi.

Aston Phillips oli veneilemässä Kyuquotin Rugged Point Lodgssa, kun hän huomasi kotkan liitävän yläpuolellaan. Miehen ottaessa kameraansa esille, alkoi lintu lähestyä hänen venettään.

Phillips onnistui kuvaamaan hidastettua videota juuri oikealla hetkellä. Kotka nappasi kynsiinsä veneen moottorin päällä olleen lohen palasen.

– En edes tajunnut kotkan aikovan napata lohen, ennen kuin kala oli sen kynsissä ja lintu lensi pois. Se oli epätodellinen kokemus, Phillips kuvaili CTC News Vancouver Island -uutissivustolle.

Kalan menettäminen tuskin jäi haittaamaan veneilijää, sillä hän onnistui ikuistamaan tilanteen jollaisesta monet ammattikuvaajatkin voivat vain haaveilla. Phillips jakoi videon Facebookissa, jossa sitä on katseltu jo yli miljoona kertaa.

 

The Crab Park Chowdery rest and relaxation trip was given a magical moment to treasure. WOW! Just WOW! Click on the HD button. Also share and like! Let's get this amazing bird out there for the world to see!"……..To use this video in a commercial player or in broadcasts, please email licensing@storyful.com

Publié par Ashton Phillips sur vendredi 16 juin 2017