Järkyttävä video! Nainen sytytti exänsä talon palamaan – surmasi väärän miehen

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Netissä leviää parhaillaan Yhdysvaltojen Milwaukeessa kuvattu video, jolla nähdään miesystävänsä talon palamaan sytyttänyt nainen. Ex-mies ei ollut asunnossaan, mutta tulipalo surmasi viattoman naapurin ja tuhosi asuinrakennuksen.

Elämme aikakautta, jolloin netissä julkaistaan ennätysmäärä tavallisten ihmisten kuvaamia videoita ja kuvia. Nyt verkossa leviää järkyttävä taltiointi, jolla nähdään määrätietoisesti amerikkalaisen talon pihaan bensakanisterin kanssa saapunut nainen. Hän rikkoo yhden talon ikkunoista ja kaataa asuntoon polttoainetta.

Vastapäisestä talosta naisen järjetöntä toimintaa kuvanneet Jestopher ja Jessie Hinds kertovat, että nainen oli pyytänyt heiltä tulta. Pariskunta oli sanonut tuhopolttajalle, että eivät anna hänelle sytytysvälineitä. Sitten nainen tuikkasi asunnon tuleen, FOX6 News uutisoi.

Palossa kuoli 72-vuotias mies, ja muut asukkaat onnistuivat pakenemaan ikkunoiden kautta. Tilanteesta tekee sekopäisemmän se, että ihmiset jatkoivat aluksi palon kuvaamista sen sijaan, että olisivat rientäneet ihmisten apuun välittömästi tai soittaneet apua. Kukaan ei myöskään mennyt estämään naisen toimia.

Milwaukee Woman Filmed Setting A House On Fire While A Family Is Still Inside, Killing A 72-Year-Old Man!

Publié par The People's Content sur samedi 17 juin 2017