Prada myy nyt paperiliittimiä – yhden klemmarin hinta 160 euroa!

Lifestyle Lux · Terhi Piiroinen

Italialainen muotitalo Prada on tullut tunnetuksi nahkaisilla asusteillaan. Myöhemmin miljardibisnestä tekevä yritys on tuonut markkinoille myös vaatteita, hajuvesiä ja käyttötarvikkeita. Yhtiön viimeisin valtaus on toimistotarvikkeissa.

Harva kuitenkaan suostuisi maksamaan yhdestä paperiliittimestä 160 euroa. Barney’s New York on ottanut listoilleen myyntiin hopeisen ja kuusi senttiä pitkän klemmarin, jossa koreilee Pradan logo. Paperiliitin on suunniteltu etenkin seteleiden niputtamiseen.

Klemmari on aiheuttanut keskustelua netissä. Luksusluokan paperiklemmari soveltuu parhaiten rikkaille, joilla on jo kaikkea. Vertailuksi kerrottakoon, että 200 eurolla voisi ostaa kokonaisen lukuvuoden aloituspaketin yhdelle kehitysmaan koululuokalle.