Teini putosi huvipuistolaitteesta – silminnäkijät pelastivat ottamalla kopin!

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Teinityttö lipsahti roikkumaan kahdeksan metrin korkeudessa kulkeneen huvipuistovaunun turvalaidan välistä New Yorkissa. Hän alkoi huutaa apua kovaan ääneen, eikä hänen vieressään istunut pikkuveli pystynyt pitämään siskostaan kauaa kiinni. Onneksi paikalle saapui auttajia.

Yksi auttajista oli 47-vuotias Matthew Howard. Hän kuuli teinitytön avunhuudot ja juoksi korkealla kulkeneen vaunun alle. Howard sanoi tytölle, että ottaisi hänestä kopin, mikäli teinityttö irrottaisi otteensa. Niin myös kävi.

Associated Pressin mukaan vaunun alle kerääntyi suuri joukko auttajia, jotka saivat teinin yhteisvoimin turvallisesti maan kamaralle. Huvipuistovieraat sekä työntekijät pelästyivät tilannetta pahanpäiväisesti. Kaikki selvisivät onnettomuudesta pienillä ruhjeilla.