Karppi oli kalastajille liian ovela – ilmiömäinen pako rannalta videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kalastajien kärsivällinen odotus palkitaan aina kun he saavat pitkän odotuksen jälkeen nostaa ison kalasaaliin vedestä veneeseen tai suoraan rantaan. Kalastajien tunnettuja kalavaleita ei enää tänä päivänä pystytä juurikaan kertomaan, koska kalastajien ottamat saaliskuvat kertovat kuitenkin aina totuuden.

Nyt videolla nähdään surkuhupaisa tilanne, jossa ovela karppi pääsi kalastajan hyppysistä pakoon. Kalastaja näytti saalistaan kameralle ylpeänä ja poseerasi ison karpin kanssa, kunnes karppi alkoi yllättäin sätkimään voimakkaasti. Karppi sai itsensä sätkimällä irti miehen otteesta ja putosi rantaan.

Päättäväinen karppi oli varmasti nähnyt miehen käsissä ollessaan aivan vieressä olevan houkuttelevan veden, jota kohti se alkoi liikkumaan. Karppi onnistui pakenemaan kalastajilta veteen ja ui nopeasti rannasta kauemmaksi turvaan.