Missikilpailu päättyi putkaan – kilpailija potkaisi toista päähän

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Floridalainen missikilpailu sai erikoisen käänteen, kun kaksi bikinimallia äityivät tappeluun keskenään. Syynä oli – kuinkas muutenkaan kuin – parisuhdekiemurat. Yksi misseistä potkaisi toista kilpailijaa päähän korkokengällä.

Floridan Treasure Coastilla järjestettiin äskettäin Miss Regatta Bikini Contest -niminen kilpailu. Kilpailuun osallistui myös Erica Mize -niminen 24-vuotias mallinuraa luova nainen. Valitettavasti kilpailijoiden joukossa oli myös Erica MIzen ex-miehen nykyinen tyttöystävä. Tämä riitti syyksi toisen kilpailijan pahoinpitelyyn.

Erica Mize oli potkaissut exänsä nykyistä tyttöystävää päähän. Uhrille tuli otsaan kuhmu. Erica Mize oli pahoinpitelyn aikaan koeajalla marihuanan hallussapidon vuoksi. Naista saattaa odottaa vankeustuomio tekonsa johdosta, The Smoking Gun uutisoi.

Publié par Stuart Sailfish Regatta sur dimanche 21 mai 2017

Publié par Stuart Sailfish Regatta sur dimanche 21 mai 2017