Rillit Huurussa -tähden koti tuhoutui metsäpalossa

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suositusta Rillit Huurussa -televisiosarjasta tunnetuksi noussut näyttelijätähti Johnny Galecki menetti maanantaina tapahtuneessa metsäpalossa talonsa. Iso metsäpalo levisi laajalle alueelle Kaliforniassa San Luis Obispon alueella, jossa myös näyttelijän koti sijaitsee.

TMZ-sivuston mukaan Johnny Galecki on kunnossa, koska hän ei ollut kotonaan tulipalon riehuessa alueella. Näyttelijä on onnellisessa asemassa alueen asukkaisiin verrattuna, koska miehellä on useampia koteja, minkä vuoksi talo oli tyhjillään tulipalon aikana.

Galecki on kommentoinut ottavansa osaa jokaisen tulipalossa menettäneen henkilön suruun. Suurta tulipaloa ei olla vieläkään saatu täysin hallintaan, minkä vuoksi mies ei ole päässyt vielä itse katsomaan miten mittavista tuhoista on kyse. Monet ovat kuitenkin tulipalossa menettäneet kaiken omaisuutensa.