George Clooney saa luvan väistyä – Steve Carrell on seksikäs hopeakettu

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen näyttelijätähti Steve Carell tunnetaan lukuisista hulvattomista komediaelokuvista, joissa mies on näytellyt pääosaa. Hauskana koomikkona pidetty mies on nyt saanut naisten huomion kiinnitettyä myös ulkonäöllään ja uudella tyylillään.

Steve Carell on viime vuosien aikana harmaantunut ja antanut hiustensa kasvaa harmaina värjäämättä niitä. Tämä näyttäisi saaneen naiset sekaisin, ja moni onkin sitä mieltä, että Steve Carell on kuumempi kuin George Clooney ja vienyt selvästi seksikkään hopeaketun paikan.

Sanotaan, että miehistä tulee karismaattisempia vanhetessaan. Juuri näin on käynyt myös 54-vuotiaalle Carellille, jonka uudesta tyylistä ihmiset eivät ole saada tarpeekseen. Carrell itse on ottanut kantaa kehuihin lähinnä hauskoilla vitseillä, mutta Entertainment Tonight -haastattelussa hän kuitenkin myönsi, että kehut tuntuvat hyviltä ja hän on halkeamassa ylpeydestä.