Bikinit tehtiin pizzasta – hinta peräti 10 000 dollaria

Lifestyle Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Harvalle tulisi ehkä mieleen pukea rannalle päälleen taikinasta ja juustosta tehtyjä bikineitä. Nyt se on kuitenkin mahdollista, sillä newyorkilainen ravintola on lanseerannut syystä tai toisesta pizzabikinit.

Villa Italian Kitchenin Pizza-kineissa ei ole kyse ainoastaan pizzan näköisestä uima-asusta. Bikinit on nimittäin valmistettu taikinasta, mozzarellajuustosta, tomaattikastikkeesta ja pepperonista. Hintaa ruokastylistiksi kuvaillun Jessie Beardenin suunnittelemilla bikineillä on 10.000 dollaria, eli yli 8.700 euroa.

Food and Wine -sivuston mukaan bikinit ovat käyttökelpoiset noin viikon ajan. Niiden käyttäjiä tosin suositellaan välttämään kastumista tai bikineiden liikaan hiekottumiseen, mikä kuulostaa melko epäkäytännölliseltä pääasiassa rannalla käytettävän vaatekappaleen tapauksessa.

Villa Italian Kitchenin pizzabikineitä myydään ainoastaan kansallisena bikinipäivänä 5. heinäkuuta. Kyseisenä päivänä juhlistetaan rakastetun uima-asun syntymäpäivää. Insinööri Louis Reardin luomien ensimmäisten virallisten bikineiden esittelystä Pariisissa tulee silloin kuluneeksi 71 vuotta.

 

Introducing Villa Italian Kitchen’s Pizza-Kini: the world’s most mouthwatering bikini! Now you can wear your favorite…

Publié par Villa Italian Kitchen sur mercredi 28 juin 2017