Kamariorkesteri sai söpön yllätysvieraan – koira ilmestyi konserttilavalle!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Urheilukilpailuissa nähdään toisinaan koomisia tilanteita koirien ja kissojen ilmestyessä yllättäen kentille, mutta konserttitilanteissa vastaavat välikohtaukset harvinaisempia. Erään kamariorkesterin konsertti sai kuitenkin taannoin yllättävän käänteen Turkissa lavalle nousseen koiran vuoksi.

Ephesusin kaupungissa järjestetty konsertti sai yllättävän vieraan irrallaan olevan koiran muodossa. Eläin ilmestyi paikalle orkesterin soittaessa Felix Mendelssohnin Sinfonia nro 4 -teosta. Se käveli lavalle, kuunteli hetken aikaa soittoa ja asettui sitten makuulle viulistin viereen.

Yleisö puhkesi nauruun ja aplodeihin koiran asteltua rauhallisesti orkesterin eteen. Myös soittajilla vaikutti olevan pidättelemistä naurussaan yllätysvieraan vuoksi. Hauska tilanne ikuistettiin 31. kansainvälisillä Izmir-festivaaleilla.