Facebook ylitti rajapyykin – jo kaksi miljardia käyttäjää!

Digi · Tim Isokivi

Vuonna 2004 perustettu yhteisöpalvelu Facebook on saavuttanut uuden merkittävän rajapyykin. Sivustolla on maailmanlaajuisesti jo peräti kaksi miljardia kuukausittaista käyttäjää. Facebookin perustaja ja toimitusjohtaja Mark Zuckerberg ilmoitti kahden miljardin käyttäjän rajan rikkoutumisesta.

Miljardin käyttäjän raja ylittyi lokakuussa 2012, mikä tarkoittaa että palveluun on sen jälkeen liittynyt keskimäärin 580.000 ihmistä vuorokaudessa.

– Tänä aamuna Facebookissa on virallisesti kaksi miljardia ihmistä, Zuckerberg paljasti.

– Maailman yhdistäminen etenee jatkuvasti. Tuodaan seuraavaksi yhdessä ihmiset lähemmäs toisiaan. On ollut kunnia olla tällä matkalla teidän kanssanne, mies jatkoi.

Facebookin romahdusta on povattu jo vuosien ajan. Yhteisöpalvelun käyttäjämäärän jatkuva kasvu kuitenkin viittaa siihen, ettei sen suosiolla näy laantumisen merkkejä. Nykyään Facebook onkin yksi maailman rahallisesti arvokkaimmista yhtiöistä.

Daily Telegraph -lehden mukaan noin 3,7 miljardilla ihmisellä ympäri maailmaa on pääsy internetiin. Noin 700 miljoonaa heistä asuu Kiinassa, jossa Facebookin käyttö on kielletty.

 

As of this morning, the Facebook community is now officially 2 billion people!We're making progress connecting the…

Publié par Mark Zuckerberg sur mardi 27 juin 2017