Kitaristitähti raiskasi Stingin klassikon Ruotsin kuninkaallisten edessä – Sting tuskissaan katsomossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Musiikintekijöille oman hitin päätyminen maailmankuulun muusikon esittämäksi on yleensä suuri kunnia, mutta joskus poikkeus vahvistaa säännön. Nyt niin on käynyt Ruotsissa, jossa arvostettu kitaristitähti Jose Feliciano esitti Stingin luotsaaman Police-yhtyeen Every Breath You Take -klassikosta hieman erikoisen version.

Ruotsissa jaettiin Stingille maailmanlaajuisesti erittäin arvostettu Polar Music Prize näyttävässä gaalassa, jossa oli paikalla myös Ruotsin kuningasperhe. Ilmeisesti kunnianosoitukseksi tarkoitettu puertoricolaisen Jose Felicianon esiintyminen oli kuitenkin lopulta jotain aivan muuta, kun kitaristitähti raiskasi Stingin klassikkohitin artistin itsensä ja arvovaltaisen yleisön edessä.

Palkintoaan vastaanottamassa ollut Sting oli luonnollisesti yleisössä, ja hänet nähdään nyt videolla tuskanhiki otsallaan. Supertähti ei selvästikään tiennyt mitä ajatella kappaleensa musiikillisesta pahoinpitelystä, kun syyllinen oli arvostettu kitarasankari. Esitys olisi nimittäin voinut olla peräisin pikkupaikkakunnan kaljabaarin nurkassa musisoivalta yksinäiseltä trubaduurilta.