Jännitysnäytelmä videolle – pyöräilijä jahtasi koiraa vilkkaassa liikenteessä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yksi monien koiranomistajien pahimmista peloista on se, että lemmikkieläin onnistuu pakenemaan keskellä vilkkainta liikennettä. Tuoreella videolla nähtävä tilanne on omiaan saamaan koirien ystävien sydämet hakkaamaan toden teolla.

Pyöräilijän kypäräkameran tallentamalla videolla todistetaan paenneen koiran takaa-ajoa Mexicossa. Eläin juoksee pitkin vilkasliikenteistä autotietä hihna edelleen kiinni kaulapannassaan. Samaan aikaan pyöräilijä yrittää ottaa eläintä kiinni.

Pyöräilijä yrittää saada koiran kiinniottoon apua ohikulkijoilta, mutta eläin juoksee karkuun liian nopeaa vauhtia. Lopulta yksi tilanteen huomaava mies onnistuu kuitenkin tarttumaan kiinni lemmikin hihnasta.

Uskomatonta takaa-ajoa kuvaava video jaettiin alun perin Twitter-käyttäjä Calaveritan Twitter-tilillä. Koira ei ollut pyöräilijän oma, mutta sen omistaja on sittemmin onnistuttu löytämään.