Katie Pricen valtavat rinnat veivät huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

38-vuotias malli ja realitytähti Katie Price pitää faniensa shokeeraamisesta ja tekeekin sen yleensä hyvin näyttävästi esimerkiksi paljastavien kuvien avulla. Viime kuussa hän sai fanien vihat niskoilleen poseerattuaan ketun turkilla päällystetyt kengät jalassaan. Nyt Katie on jälleen ihmetyttänyt asullaan.

Katie Price esiintyi eilen loppuunmyydyssä DSTRKT-yökerhossa, jossa hän veresti jo selvästi hiipunutta artistiuraansa. Price yrittää parhaillaan saada uraansa uuteen nousuun, sillä hän julkaisi juuri uuden I Got You -singlensä. Esiintymistä varten povipommi oli pukeutunut todella paljastavaan asuun, joka paljasti hänen jalkapallon kokoiset rintansa lähes kokonaan.

My Crazy Life -realitysarjaansa viime aikoina kuvannut brittijulkkis ja povipommi on joutunut paljastamaan tavallista enemmän pintaa jo pidemmän aikaa saadakseen palstatilaa erityisesti brittimedioissa. Vielä ei ole tiedossa koska nyt kuvattavan realitysarjan tuotantokausi nähdään televisiossa.

Splash
Splash
Splash