Tosielämän täydellinen vaimo ilmestyi rannalle – tarjosi silmänruokaa riittämiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

The Real Housewifes of Miami -realitysarja on tehnyt useista sen kaunottarista tähtiä. Sarjassa nähtiin ensimmäisellä tuotantokaudella myös entinen malli Larsa Pippen, joka erosi taannoin koripallotähti Scottie Pippenistä.

Kim Kardashianin haastajaksi kurvitarten rintamalla nimetty Larsa on nyt kuvattu Miamissa, jossa hän lekotteli rannalla ja palvoi aurinkoa bikineissä.

Larsa Pippen on assyrialais-amerikkalaista syntyperää oleva entinen malli. Hän meni koripallotähti Scottie Pippenin kanssa naimisiin vuonna 1997. Pariskunnalla on neljä lasta. Neitokaista pidetään tällä hetkellä kuumimpana koripallovaimona. Hyväluontoiseksi kehuttu neitokainen osallistuu tiettävästi usein hyväntekeväisyystapahtumiin.

Splash
Splash
Splash
Splash