Mies jäi bussin alle – nousi ylös ja jatkoi matkaansa baariin!

Ohhoh! · Tim Isokivi

Valvontakameran ikuistamalla videolla todistetaan Iso-Britannian Readingissa tapahtunutta uskomatonta tilannetta. Bussin alle jäänyt mies nousi ylös ja jatkoi matkaansa paikalliseen kuppilaan kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan.

Simon Smith oli kävelemässä ylittämässä tietä, kun jokin yllätti hänet takaa päin. Tieltä luisunut bussi osui suoraan mieheen ja lennätti hänet metrien päähän tien reunaan. Smith kuitenkin nousi ylös nopeasti, pyyhki roskat pois housuiltaan ja jatkoi matkaansa kohti paikallista Purple Turtle -baaria.

BBC:n mukaan onnettomuuteen joutunut mies selvisi tilanteesta sen rajuudesta huolimatta naarmuin ja mustelmin. Hän kertoi tuntevansa olonsa erittäin onnekkaaksi selviydyttyään hengissä.

Toistaiseksi on epäselvää, mistä bussin tieltä luisuminen johtui. Reading Buses -bussiyhtiö tutkii parhaillaan tapausta. Ketään ei ole pidätetty onnettomuuden jäljiltä.

 

'Lucky to be alive'

WARNING GRAPHIC FOOTAGE: Watch the moment a man miraculously walked away from being hit by a bus in Reading. Simon Smith says he feels "lucky to be alive". Reading Buses is investigating the incident. No arrests have been made.

Publié par BBC South Today sur lundi 26 juin 2017

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat