Hurjapää hoverboard-laudalla katolla – katsominenkin heikottaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on monia videoita, joissa nähdään miten hurjapäät etsivät elämäänsä hieman lisäjännitystä korkeilla paikoilla tehtävistä tempuista. Nyt videolla nähdään mies, joka on päättänyt kiivetä korkean rakennuksen katon reunukselle tasapainottelemaan hoverboard-laudan kanssa.

YouTube-videolla nähdään miten mies tekee erilaisia temppuja Hong Kongissa sijaitsevan korkean rakennuksen katolla. Mies taiteilee katon reunuksella koripallon kanssa heitellen palloa ja tehden välillä erilaisia pyörähdyksiä ja kuperkeikkoja.

Miehen temput saavat jo monen katsojan pulssin kohoamaan, mutta todelliset jännityksen paikat tulevat kuitenkin vasta sitten kun mies ottaa hoverboard-laudan alleen. Laudalla liikkuminen on tarkkaa ja hyvää tasapainoa vaativaa hommaa, minkä vuoksi laitteella liikkuminen näyttää hyvin vaaralliselta korkean rakennuksen reunalla.