Näistä merkeistä tiedät löytäneesi sielunkumppanin

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Rakastuminen vapauttaa ihmisen kehoon voimakkaan seortoniinipurkauksen, joka saa aikaan ekstaasia, hyvää oloa ja läheisyyden tunnetta. Osa ihmisistä rakastuu monta kertaa elämässään, mutta mistä tietää löytäneensä vierelleen aidon sielunkumppanin, jonka kanssa voi jakaa koko loppuelämänsä?

On olemassa kumppanuksia, jotka tuntevat olevansa yhdessä suorastaan voittamattomia. Parhaimmillaan kahden ihmisen välinen liitto on täydellistä synergiaa, jossa osapuolet voivat tulkita toisiaan pelkällä katseella. He eivät malta olla toisistaan erossa, eivätkä edes halua miettiä elämää ilman tärkeintä ihmistä.

Sielunkumppanukset osaavat haastaa toisensa yhä uudelleen. He eivät ole tylsiä, eivätkä tavallisia. Silti he tunnistavat rakkaimmassaan ne piirteet ja tilanteet, joissa toista osapuolta on rauhoiteltava, hemmoteltava tai piristettävä. Kun liitossa tietää toisen heikoimmatkin kohdat, haluavat osapuolet vältellä murheeseen johtavia tilanteita viimeiseen saakka.

Vuosikausia yhdessä olleet pariskunnat ja tähtiin kirjoitetut rakkaustarinat ovat siitä upeita, että liiton liekki ei sammu edes kymmenien vuosien päästä. Suhteessa ei tarvitse esittää yhtään mitään ja molemmat voivat olla luonnollisesti omana itsenään. Erillään olon jälkeen nämä rakastavaiset eivät malta odottaa, että pääsisivät taas pian yhteen ja saisivat kertoa kaiken päivien aikana tapahtuneen.

Aidon sielunkumppanin tunnistaa siitä, että hän tuntuu jo suhteen alussa äärimmäisen tutulta. He voivat olla asioista eri mieltä, mutta tuntevat samanhenkisyyttä merkityksellisten seikkojen edessä. Muut saattavat ihmetellä tätä maagista tunnelatausta ja sidettä, mitkä tällaisilla pariskunnilla on. He pystyvät jakamaan kaiken, jopa oman perheensä ja ystäväpiirinsä.

Syvätunteisessa liitossa olevat ihmiset eivät kaipaa muita henkilöitä vierelleen. He oikeastaan unohtavat kaikki muut meren kalat, koska se oma tuntuu parhaimmalta. Toistensa löytämisen jälkeen melkein kaikki loistavimmat tarinat alkavat sanoilla: ”Me”, sen sijaan, että juttu lähtee liikkeelle sanalla: ”Minä”. Eniten supersielukaksosia yhdistää huumorintaju, tai ne pienet ja ehkäpä jopa omituiset jutut, jotka tekevät siitä toisesta niin uskomattoman upean yksilön.

He ovat dynaaminen duo, täydellinen pari ja unelmatiimi. Sielunkumppanit eivät kadehdi tai hae pelkästään omaa parastaan. He tukevat toistensa päämääriä ja unelmia sekä luovat elämästä turvallista toisilleen. Parhaimman mahdollisen parisuhteen saaneet ihmiset tuntevat, että he voisivat olla elämänkumppaninsa kanssa yksi ja sama ihminen.

He ymmärtävät, että koti ei enää ole paikka, vaan toisesta henkilöstä ja hänen läsnäolostaan huokuva tunne. Tässä kohtaa tärkeimmälle voidaan näyttää kamalin, mutta myös paras puoli itsestä ilman, että tilanteeseen liittyisi menettämisen pelkoa. Sielunkumppanin tuntee jokaisella kehon solulla ja sielun energiajakaumalla.