Heinäkuussa harrastetaan eniten seksiä – kesä luo kiimaa suhteisiin

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Yksi maailman suurimmista seksivälinevalmistajista, Lovehoney, on toteuttanut kyselyn nettisivustonsa käyttäjille. Peräti 24 prosenttia vastanneista myönsi harrastavansa eniten seksiä heinäkuussa. Kesäkuu ja elokuu olivat seuraavaksi suosituimmat kuukaudet vällyjen välissä telmimiseen.

Kesäkausi saa ihmiset paremmalle tuulelle ja avoimemmaksi myös makuuhuoneen puolella. Valoisa vuodenaika lisää ihmisten seksuaaliviettiä, koska vaatteet vähenevät ja ihmiset ovat onnellisimmillaan lomien aikaan. Lovehoneyn toteuttaman kyselyn mukaan eniten seksiä harrastetaan kesälauantaisin.

Vähiten vaakamambo houkuttelee marraskuussa ja maanantaisin. Ainoastaan yksi prosentti 2.000 vastaajasta sanoi, että maanantai on heidän parisuhteensa seksipitoisin viikonpäivä. Yleisin kellonaika seksin harrastamiseen on 19.37. Toisin sanoen tänään ennen iltakahdeksaa on otollisin aika rakkauden harjoittamiselle ilman vaatteita.