Mies pyysi kämppiksiä siivoamaan ennen treffejään – ei ollut uskoa silmiään seurauksista

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kämppäkaveriin kohdistuvat käytännön pilat saattavat huumorintajusta riippuen joko piristää tai pilata asuinkumppanien arkea. Twitter-käyttäjä Deno-Tronin runsaasti verkossa huomiota herättänyt pila kuuluu ainakin helposti omituisimpiin kepposiin.

Deno-Tronin kämppäkaveri Thom pyysi häntä siivoamaan kodissa, sillä hän oli tuomassa treffikumppaninsa paikalle. Twitter-käyttäjä päätti kuitenkin järjestää miehelle samalla pienen käytännön pilan. Hän teki ystävänsä huoneeseen prinsessa Dianalle omistetun alttarin.

Alttari koostuu kukista, Dianan ja Thomin kuvista sekä kynttilöistä. Myöhemmin Deno-Tron tosin paljasti Thomin olleen epäluuloinen lähettämässään viestissä.

– Pojat, mitä tapahtuu?, Thom kysyi.

– Ööh… Ei mitään outoa, Deno-Tron vakuutti.

Toistaiseksi on epäselvää, miten käytännön pilassa loppujen lopuksi kävi. Alttarista otettu kuva lähti kuitenkin nopeasti leviämään Twitterissä. Kämppäkaverilla saattoi olla siis jonkinlainen aavistus siitä, mitä kotona odotti.