Vlogaaja söi myrkyllistä kasvia suorassa lähetyksessä – huonosti kävi

Ohhoh! · Tim Isokivi

Kiinalainen tubettaja on joutunut sairaalaan syöltyään myrkyllistä kasvia videolähetyksessään. Zhang-nimellä esiintyvä nainen söi vahingossa myrkyllistä jättiagaavea, jota hän luuli alie vera -nimelläkin tunnetuksi lääkeaaloeksi.

26-vuotiaan vlogaajan tarkoituksena oli esitellä lääkeaaloen terveysvaikutuksia. Zhang söi kasvia kameran edessä, ja kommentoi sen olevan hyvää. Pian hän kuitenkin totesi kasvin maistuvan kitkerältä.

Nainen keskeytti livelähetyksen tajutessaan jonkin olevan pielessä. Hän hakeutui paikallisen sairaalan hoitoon. Lääkärit kiidättivät ihottumia saaneen Zhangin vatsahuuhteluun. Hänen tilansa on sittemmin vakautunut.

Vlogaaja oli syönyt lääkeaaloen sijaan samnnäköistä mutta myrkyllistä jättiagaavea. Shanghaiist-sivuston mukaan nainen kuvaili hänen suunsa muuttuneen jo yhden haukkauksen jälkeen tunnottomaksi, ja kurkkunsa tuntuneen puolestaan siltä kuin se olisi tulessa.