Uhkea glamour-mallikaunotar jumppasi puistossa – melkoinen näky!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Walesilainen glamour-malli ja televisiopersoona Imogen Thomas synnytti viime vuonna Ariana-tyttären. Realitytähti treenasi kehonsa timmiin kuntoon sen jälkeen, ja on sittemmin esitellyt kuntoilunsa tuloksia ahkerasti sosiaalisessa mediassa.

Nyt Imogen on kuvattu treenisessionsa tiimellyksessä. Hän nimittäin kuntoili Lontoossa sijaitsevassa puistossa, kun ihmiset tunnistivat julkkisnaisen. Hänen kurvinsa pääsivät samalla oikeuksiinsa.

Imogen Thomasia seuraa Twitterissä nykyisin yli 320.000 fania. Neitokainen julkaiseekin aika ajoin rohkeita otoksia blogiinsa ihailijoidensa nähtäväksi. Twitter-palvelu joutui taannoin poistamaan erään Thomasin otoksen, jossa hän esitteli paljasta ylävartaloaan. Kuva oli verkkopalveluun liian seksikäs, vaikka brunette peitti kuvassa rintansa kädellään.

Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat