Mies teki pommiuhkauksen poliisitalolle – soitti poliisitalon aulasta!

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Oklahomassa sijaitsevalle poliisitalolle tehtiin pommiuhkaus. Muskogeen Police Departmentille saapuneessa puhelinsoitossa kerrottiin, että terroristina esiintynyt soittaja oli asettanut poliisiasemalle pommin. Soittaja löytyi lähempää kuin moni paikalla ollut arvasikaan.

Pommiuhkaus tehtiin poliisitalon aulassa sijainneesta puhelinkioskista. Soittajaksi osoittautui 22-vuotias Michael Prince Myers. Hänet pidätettiin paikan päällä. Myersiltä ei mitä ilmeisimmin kuitenkaan löydetty pommia.

Uhkaussoiton tehneellä miehellä oli kontollaan kaksi syytettä aseellisista ryöstöistä neljän vuoden takaa. The Smoking Gunin mukaan Myers on passitettu lääninvankilaan odottamaan oikeuskäsittelyä uhkauksen vuoksi. Hän joutunee istumaan telkien takana tovin päähänpistonsa vuoksi.

Poliisi

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat