Identtiset kaksoset pelasivat En ole koskaan -peliä – hulvaton lopputulos

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Identtiset kaksoset syntyvät yhdestä jakautuneesta hedelmöittyneestä munasolusta ja ovat näin ollen geeniperimältään täysin samanlaiset. Kaksoset tuntevat monet tilanteet yhtä vahvasti ja tietävät aina mitä toinen ajattelee.

Nyt videolla nähdään kolme identtistä kaksosparia, jotka täydentävät toistensa lauseita ja puhuvat toistensa kanssa samaan aikaan samat asiat.

Identtiset kaksoset pelaavat BuzzFeedVideo-kanavan julkaisemalla videolla hauskaa En ole koskaan -peliä, jossa kaksoset kuulevat erilaisia väitteitä, jolloin heidän täytyy tunnustaa, että pitävätkö ne heidän kohdallaan paikkaansa. Videolla neljä naista ja kaksi miestä tekevät hauskoja paljastuksia ja kertovat myös samalla millaista hyötyä yhdennäköisyydestä on heille ollut.

Identtiset kaksoset kertovat, että he ovat joskus esittäneet olevansa kolmoset, jolloin toinen heistä on aina esittänyt kolmatta keksittyä sisarusta. Identtiset kaksoset ovat välillä esittäneet myös toisiaan, syyttäneet toisiaan pahanteosta ja jakaneet seurustelukumppanin pusuttelun ajaksi.