Perhe ruokkii sokeaa pesukarhua – sitten se saapui odottamattomien ystävien kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sokea pesukarhu on alkanut vierailemaan erään perheen pihalla. Kun talon asukkaat huomasivat, että pesukarhun silmissä on vikaa ja se törmäilee kalusteisiin, perheen kävi eläintä sääliksi. Asukkaat alkoivat ruokkimaan pesukarhua, joka tekee joka päivä vierailun talon pihalle.

Sokea pesukarhu on saapunut hoiperrellen talon terassille jo viiden vuoden ajan suurin piirtein samaan kellonaikaan iltapäivällä. Perhe on huomannut vuosien aikana, että pesukarhu pelkää kovaa tuulta, pitkää ruohoa, lintuja ja lunta. Jotenkin se silti selviää päivistään ja saapuu aina samaan aikaan talon luokse joka päivä.

Eräänä päivänä kaksi pientä mustaa kissanpentua seurasivat pesukarhua talon pihalle, jossa nekin ruokailivat pesukarhulle asetetusta ruokakulhosta. Tämän jälkeen ne ovat tainneet myös oppia, että pesukarhun saapuminen talon pihaan tietää aina ruoka-aikaa, minkä vuoksi ne ovat alkaneet seuraamaan sokeaa pesukarhua. Videolla ne näyttävät myös ohjaavan pesukarhua oikeaan suuntaan kävellessään sen kummallakin puolella.