Seksinuket halutaan osaksi terveydenhoitoa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme äskettäin brittivangista, jonka mukaan vankiloihin tulisi toimittaa seksirobotteja lieventämään vankien levottomuutta ja turhautumista. Seksirobotteja tarjoavia bordelleja löytyy jo Euroopasta, mutta nyt bisnestä halutaan laajentaa terveydenhuollon piiriin.

Sheffieldin yliopiston professori Noel Sharkeyn mukaan seksiroboteista voisi olla tulevaisuudessa apua seksuaalisesti turhautuneiden ihmisten hoitomenetelmissä. Ne voisivat hyödyttää esimerkiksi seksiin liittyvien suorituspaineiden ja ahdistuksen hoitamisessa.

Sharkey väläyttelee myös ideaa, jonka mukaan erektio-ongelmista kärsiville vanhuksille annettaisiin omia seksinukkeja. Seksirobotteja on jopa suositeltu seksuaalisesti kieroutuneiden ihmisten himojen kohteeksi, jotta he purkaisivat paineensa koneeseen eivätkä ihmiseen.

Osa kuitenkin kammoksuu ajatusta, jossa esimerkiksi pedofiliasta tehtäisiin hyväksyttävämpää, mikäli sen harjoittaja käyttää hyväkseen vain lapselta näyttäviä seksinukkeja. Seksinuket ovatkin herättäneet runsaasti kysymyksiä moraaliin ja eettisyyteen liittyen, Telegraph uutisoi.