Kalkkuna luuli koiraa naaraaksi – yritti paritella sen kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Välillä eläimet ystävystyvät toistensa kanssa eläinlajien yli. Nyt eräs kiimainen kalkkunauros yritti kuitenkin tehdä liiankin läheistä tuttavuutta maassa makaavan koiranpennun kanssa yrittäessään paritella sen kanssa.

Maatilan emäntä on kuvannut hauskan videon, jossa nähdään miten Blu-niminen kalkkuna on iskenyt silmänsä maassa makoilevaan koiranpentuun. Blu on ilmeisesti sekoittanut vaalean Daniella-nimisen koiranpennun lintunaaraaseen ja ajatellut saavansa lempiä sitä.

Kalkkuna yritti lähestyä koiranpentua monta kertaa, mutta Daniella laittoi kunnolla kalkkunalle kampoihin ja siirtyi kauemmas. Blu oli kuitenkin hyvin periksiantamaton ja lähestyi koiraa vielä moneen otteeseen luullessaan pentua naaraspuoliseksi lajitoveriksi.