Maailman kallein Fidget Spinner – hinta yli 14 500 euroa!

Lux Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Fidget Spinnerin suosion vuoksi on ollut vain ajan kysymys, koska markkinoilla nähdään ökyhintaisia luxus-hyrriä. Nyt sellainen on lanseerattu Venäjällä, tietenkin kymmenien tuhansien hintalapulla varustettuna.

Instagram

Jalokivi- ja luksustuotteisiin erikoistuneen Caviarin luoma Spinner Full Gold on nimensä mukaisesti päällystetty sadalla grammalla kultaa. Arvometallilla päällystetty luksushyrrä maksaa noin miljoona ruplaa, eli yli 14.500 euroa.

– Tämä moderni, omaperäinen ja nerokkaan yksinkertainen varuste herättää huomiota ja kertoo muille ironisesta elämäntyylistäsi, tyyneydestäsi ja viisaudestasi, Caviarin sivuilla julistetaan.

Caviar myy myös timantein koristeltuja ja hiilikuidusta valmistettuja Fidget Spinnereitä. Niitä kaupitellaan hieman edullisempaan, noin 200 euron hintaan. Tavanomaiset Fidget Spinnerit maksavat kaupoissa noin 5-20 euroa.

 

https://www.instagram.com/p/BWH696xDKsd/