Kahvilan asiakkaille elämänsä yllätys – Hämähäkkimies laskeutui katosta!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman suosituimpiin supersankareihin lukueutuva Hämähäkkimies palaa tänä kesänä valkokankaille Spider-Man: Homecoming -elokuvan myötä. Nyt hahmo on tehnyt yllätysesiintymisen newyorkilaisessa kahvilassa.

Sonyn ja viraalivideoihin erikoistuneen Thinkmondon yhteistyönä syntyneessä piilokamerapilassa Starbucks-asiakkaiden leuat loksahtivat auki supersankarin ilmestyessä Williamsburgissa sijaitsevaan kahvilaan. Tapojensa mukaisesti Hämähäkkimies laskeutui noutamaan tilaamaansa kahvia ravintolan katosta.

Piilokamerapilassa Hämähäkkimiehen punasinisiä trikoita ei ollut pukenut päälleen tulevassa elokuvassa hahmoa esittävä Tom Holland, vaan hänen stunttimiehensä Chris Silcox. Youtubessa julkaistulla vilahtaa myös sarjakuvahahmon toinen luoja, Marvel-guru Stan Lee.

Marvel-yhtiön Spider-Man: Homecoming saa Suomen ensi-iltansa 5. heinäkuuta 2017. Elokuvan päärooleissa nähdään Tom Holland, Michael Keaton, Zendaya, Marissa Tomei ja Robert Downey Jr.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat