Mies piti festareilla McLovin-kylttiä – näyttelijä ilmestyi viereen!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

28-vuotias näyttelijä Christopher Mintz-Plasse tunnetaan suositusta Superbad-komediaelokuvasta, joka tuli elokuvateattereihin vuonna 2007. Miehen ulkonäkö on ehtinyt elokuvan jälkeen kymmenessä vuodessa muuttumaan melko paljon, minkä vuoksi häntä ei olekaan helppoa tunnistaa vaikka olisi miehen kanssa kasvokkain.

Sydney Badik on julkaissut YouTubessa hauskan videon tilanteesta, jossa eräs festivaalikävijä ei tunnistanut Mintz-Plassea. Mies piti Electric Forest -festivaaleilla kädessään isoa kylttiä, jossa oli Superbad-elokuvasta tuttu väärennetty henkilöllisyystodistus, jonka kuvassa komeilee Mintz-Plassen näyttelemä hahmo Fogell, eli McLovin.

Mintz-Plasse oli nähnyt kyltin ja mennyt vieraan miehen luokse jutustelemaan niitä näitä. Mies olisi selvästi paljon mielummin keskittynyt keikkaan kuin jutellut tuntemattoman kanssa kuulumisia. Lopulta Mintz-Plasse päätti kuitenkin paljastaa oman henkilöllisyytensä, jolloin miehet halasivat toisiaan ja naureskelivat koomiselle tilanteelle.