Älä kysy sinkkuystävältäsi treffineuvoja – tässä painava syy!

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet naiset keskustelevat ystäviensä kanssa omista mieshuolistaan. Nyt parisuhdeneuvojat ja deittailun ammattilaiset ovat kuitenkin paljastaneet, että ystävien neuvoja ei kannattaisi ottaa kovin kirjaimellisesti vaan luottaa pelkästään omiin tunteisiinsa.

Exclusive Matchmaking -sivuston perustaja Susan Trombetti kertoi Elite Daily -lehdelle, että ystävien neuvot deittailun suhteen eivät yleensä ole hyviä. Mikäli ystävä on sinkku, hänen neuvoilleen ei tulisi antaa liikaa painoarvoa vaan kuunnella vain mitä oma vaisto sanoo.

Jos ystävällä on treffikumppanista jotakin konkreettista informaatiota se kannattaa kuunnella, mutta muussa tapauksessa päätökset tulisi tehdä itse. Deittailuvalmentaja Mike Goldstein kommentoi, että välillä ystävien kanssa voi pallotella erilaisia vaihtoehtoja, mutta henkilön kannattaa kuitenkin tiedostaa se millainen neuvonantaja hänellä on kyseessä.

Yleensä ihmisillä on aina vähintään yksi kannustava ystävä, joka lisää ystäviensä itseluottamusta ja rohkaisee aina heitä uusiin asioihin. Ihmisillä on myös usein epäilevä ystävä, joka osoittaa sormella jokaista epäkohtaa ja miettii pahimpia mahdollisia syitä miksi treffeille ei kannattaisi lähteä.