Moottoripyöräpoliisi jahtasi rikollista – supermarketin läpi!

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Hollantilaisen Albert Heijn supermarketin asiakkaat hieraisivat äskettäin silmiään, kun näkivät moottoripyöräpoliisin ajavan keskellä päivää kaupan kassojen ohi. Poliisi suoritti takaa-ajoa, jossa oli tarkoitus saada kiinni pysähtymiskäskystä paennut motoristi.

Moottoripyöräpoliisi oli ajanut toista motoristia takaa. Mies ei kuitenkaan suostunut ajamaan tien sivuun vaan aloitti pakomatkan. Hän jätti moottoripyöränsä supermarketin edustalle ja juoksi kauppaan sisään. Hollantilainen moottoripyöräpoliisi seurasi perässä – tosin kaksipyöräisellä takaa-ajaen.

Sivullinen pysäytti teini-ikäisen pakomatkan myöhemmin supermarketin ulkopuolella. Motoristi oli paennut poliisia, koska hänellä ei ollut ajokorttia mukana. Lisäksi hänen allaan oli ollut viritetty ajoneuvo. Paikallinen viranomaistaho on tiedottanut, että moottoripyöräpoliisin ajosta ei aiheutunut vaaraa sivullisille, koska kuljettaja oli kokenut ja hänellä oli suora näkymä kohteeseen, Dutch News uutisoi.