Tyga iski mysteeriblondin festivaaleilla – kuin Kylie Jennerin kopio

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kylie Jennerin ja räppäri Tygan suhde katkesi keväällä. Molemmat julkkikset ovat jatkaneet elämäänsä näyttävästi eteenpäin. Nyt Tygan kainalosta on bongattu mysteeriblondi.

Tyga on esiintynyt Pohjois-Lontoossa järjestetyllä Wireless Festivalilla. Räppäri on nähty läheisissä tunnelmissa festivaalipaikan takahuoneessa tuntemattomaksi jääneen vaaleaverikön kanssa. Nainen muistuttaa erehdyttävän paljon Tygan exää, Kylie Jenneriä, mutta hiusten väri poikkeaa Kardashianin kuopuksesta.

Tyga ja vaaleaverikkö olivat olleet käsi kädessä. Samaan aikaan Kylie on peittänyt räppärille ottamansa tatuoinnin. Naisen jalassa oli ollut pieni T-kirjain, joka muutettiin muotoon LA, viitaten hänen kotikaupunkiinsa Los Angelesiin.

Splash