Räppäri kolaroi rajusti Lamborghinilla – sitten pakeni kolaripaikalta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Koviksen maineessa oleva räppäri NBA Young Boy on joutunut rajuun auto-onnettomuuteen, koska hänen ajotaitonsa eivät olleetkaan yhtä kovatasoiset kuin hän itse taisi olettaa. NBA Young Boy kolaroi nimittäin eilen Lamborghini-ökyautonsa näyttävästi West Hollywoodissa.

Räppärin omassa autotallissa ei ole vielä Lamborghinia, joten hän oli vuokrannut käyttöönsä valkoisen Lamborghini Huracanin. Ajotaidot joutuivat koetukselle, kun hän kaahasi tehokkaalla urheiluautolla kapeita katuja ja menetti auton hallinnan.

Tunaroinnin seurauksena auto törmäsi kolmeen autoon, jotka olivat pysäköityinä kadun varressa. Kaiken lisäksi mies ei kyennyt jäämään vastaamaan teoistaan kolaripaikalle, sillä silminnäkijöiden mukaan räppäri pakeni paikalta häntä seuranneessa Bentley-urheiluautossa.

Splash
Splash
Splash
Splash