Nuorallakävelijä oli pudota korkeuksista – hurja tilanne videolle

Ohhoh! · Tim Isokivi

Nuorallakävely on laji, joka vaatii runsaan harjoittelun lisäksi raudanlujia hermoja. Treenaamisestakin huolimatta kymmenien metrien korkeudessa eteen saattaa tulla arvaamattomia tilanteita, joissa putoaminen on lähellä.

Youtubessa jaetulla videolla nähdään Sydneyn Diamond Bayssa tapahtunut veretseisauttava hetki. Siinä nuorallakävelijä on erittäin lähellä tippua 30 metrin matkan alhaalla olevaan mereen.

Mies horjahtaa nuoralla vaarallisen näköisesti, mutta onnistuu välttymään tippumiselta ja lopulta jatkamaan matkaansa. Tilanteen ikuisti paikalle sattunut ammattilaisvalokuvaaja Adriano Leite lennokkikamerallaan.

– Olen nähnyt ihmisiä kiipeilemässä kyseisiä kallioita pitkin, mikä on ollut jo melko pelottavaa. Elämän riskeeraaminen narun varassa niin vaarallisen alueen yläpuolella järkytti minut kuitenkin pahimman kerran, Leite kuvaili Storytrender-sivustolle.