Teini meni kylpyyn kännykän kanssa – kuoli sähköiskuun

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Teksasin Lubbockissa asunut 14-vuotias Madison Coe on kuollut mentyään kylpyyn kännykkänsä kanssa. Puhelin oli ilmeisesti ollut laturissa samanaikaisesti. Vesi ja sähkölaitteet ovat vaarallinen yhdistelmä.

Äskettäin kahdeksannelta luokalta päässyt Madison oli ollut isänsä luona kyläilemässä. Hän oli mitä ilmeisimmin suunnitellut käyttävänsä älypuhelintaan kylvyssä ollessaan, mutta menehtyi saamaansa sähköiskuun. Tytön kädessä oli ollut palojälki.

Madison Coen perhe haluaa nyt muistuttaa kaikkia siitä, että märkätilat ja sähkölaitteet eivät sovi yhteen. Perhe kerää nettisivuston kautta rahaa Madisonin hautajaiskustannuksia varten, Inside Edition uutisoi. Unohtakaa kylpykuvien ottaminen ja muistakaa turvallisuus.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat