Aalto tempaisi bodyboardaajan kuuden metrin korkeuteen – raju tilanne videolle

Ohhoh! · Tim Isokivi

Bodyboarding-laji muistuttaa surffaamista sillä erotuksella, että seisomisen sijaan laudan päällä maataan. Laji on siis turvallisempaa ja aloittelijoille sopivampaa kuin surffaaminen. Aina vaaratilanteilta ei kuitenkaan vältytä.

Australialainen Jack Baker oli taannoin harrastamassa bodyboardingia Sydneyn lähistöllä. Tapahtumat saivat rajun käänteen kovan aallon yllättäessä miehen. Se tempaisi Bakerin jopa kuuden metrin korkeuteen.

Australian Yahoo News -uutissivuston mukaan lautailija oksensi onnettomuuden seurauksena noin litran verran verta, ja hänet toimitettiin sairaalaan. Tilannetta sivusta kuvannut Craig Stroh pelkäsi menettävänsä ystävänsä todistaessaan hurjaa tilannetta.

– Se oli pahinta mitä olen ikinä nähnyt. Olin varma, että Baker kuolisi, Stroh kuvailee.

Onnettomuuden vuoksi Jack Baker joutuu välttelemään surffausta tai bodyboardingia neljän viikon ajan. Miehen ystävän kuvaama videon on sittemmin levinnyt nopeaa vauhtia verkossa.